knížka koala walla
search
  • knížka koala walla
  • knížka koala walla
  • knížka koala walla
  • knížka koala walla
  • knížka koala walla
  • knížka koala walla
  • knížka koala walla

knížka koala walla

329,00 Kč

Koala Walla od Lamaze: Zábavná a interaktivní knížka pro děti. Barevné ilustrace, textury a zvuky pro rozvoj smyslů. Neodolatelný společník pro malé objevitele.

Počet
NA OBJEDNÁVKU - doručení 3-7 dní

Koala Walla od Lamaze: Vzdělávací Zábava pro Malé Objevitele

Když jde o hračky pro naše nejmenší, je klíčové zvolit takové, které nejen baví, ale také podporují jejich vývoj. A to je přesně to, co nabízí Lamaze Knížka Koala Walla. Tato neodolatelná knížka je ideálním společníkem pro malé objevitele, kteří se teprve seznamují s okolním světem.

Zábava v Každém Otáčení Stránky

Koala Walla přináší vše, co dítě potřebuje pro hodiny zábavy a učení. Každá stránka je plná výrazných barev, fascinujících textur a zábavných zvuků, které osloví smysly vašeho malého průzkumníka. Ocitnete se v australském pralese s přátelským koalou, který vás provede svým světem.

Textury pro Hmatové Vnímání

Jedním z významných prvků této knížky jsou textury. Dítě si může prohlížet různé povrchy, které jsou v knize použity. Tyto textury jsou důležité pro rozvoj jemné motoriky a hmatového vnímání. Tím pádem se dítě učí rozpoznávat a vnímat různé povrchy a materiály.

Zvuky, Které Překvapí

Dalším lákavým prvkem jsou zvuky, které kniha vydává. Máme koalu, která piští, listy, které šustí, a další zvuky, které přidávají další rozměr do objevování. Zvuky jsou důležité pro vývoj sluchového vnímání a schopnosti dítěte reagovat na různé zvukové podněty.

Vzdělání Skrze Zábavu

Lamaze Knížka Koala Walla není jen o zábavě, ale také o vzdělání. Barevné ilustrace pomáhají rozvíjet vizuální vnímání dítěte. Díky interaktivním prvkům se dítě učí, jak fungují příčiny a následky, což je klíčové pro kognitivní rozvoj.

Proč Vybrat Lamaze?

Proč je Lamaze Knížka Koala Walla tou nejlepší volbou pro vaše dítě? Zde je několik důvodů:

Rozvoj Smyslů: Tato kniha je navržena tak, aby stimulovala smysly dítěte a podporovala jeho rozvoj.

Interaktivní Zábava: Barevné ilustrace, textury a zvuky dodávají knize interaktivní rozměr, což udržuje dítě zaujaté.

Vzdělávání: Knížka Koala Walla pomáhá dítěti rozvíjet vizuální vnímání, jemnou motoriku a kognitivní dovednosti.

Kvalita a Bezpečnost: Lamaze je značka, kterou můžete důvěřovat. Jejich produkty jsou vyrobeny z bezpečných materiálů a prošly přísnými bezpečnostními testy.

Nechte své dítě objevit svět zábavy a učení s Lamaze Knížkou Koala Walla. Získejte tuto úžasnou knížku pro vaše dítě a podpořte jeho vývoj a zábavu zároveň.

27432

Specifické reference

ean13
796714274324