LAMAZE - PANENKA OLÍVIE
search
  • LAMAZE - PANENKA OLÍVIE
  • LAMAZE - PANENKA OLÍVIE
  • LAMAZE - PANENKA OLÍVIE
  • LAMAZE - PANENKA OLÍVIE

LAMAZE - PANENKA OLÍVIE

429,00 Kč

Lamaze Panenka Olívie je ideální společník pro vaše dítě. Tato zábavná a interaktivní panenka podporuje senzorický rozvoj dětí od narození díky různým hmatovým texturám a stimulaci zraku. S bezpečným designem a praktickým klipem na připevnění je perfektním společníkem na cesty i doma, nabízejícím zábavu a učení v každém okamžiku.

Počet
NA OBJEDNÁVKU - doručení 3-7 dní

Lamaze Panenka Olivie přináší vašemu malému pokladu hodiny radosti a objevování. Tato neodolatelná panenka je víc než jen hračka - je společnicí, která zábavu propojuje s vzděláním. S texturovanou sukýnkou a přátelsky vyšitým obličejem je Olivie připravena hrát si a učit se s vaším dítětem.

Její chrastící květina a různorodé textury poskytují zvukovou a hmatovou stimulaci, podporují jemnou motoriku a nabízejí vizuální zážitek. S velkým kroužkovým klipem je připravena na cesty - stačí ji připevnit k jakémukoli kočárku nebo autosedačce.

Olivie je nejen perfektním dárkem pro novorozence, ale také kvalitní a trvanlivou hračkou, navrženou pro rozvoj dětí od samého začátku. S množstvím objevování a výuky v jednom je Panenka Olivie skvělým společníkem pro dětské dobrodružství.

27479

Specifické reference

ean13
796714274799