kapitán karel
search
  • kapitán karel
  • kapitán karel
  • kapitán karel

kapitán karel

399,00 Kč

Rozveselte své dítě s LAMAZE Kapitánem Karlem. Vhodné pro děti od narození. Barevná a interaktivní hračka pro podporu smyslového rozvoje vašeho malého dobrodruha.

Počet
NA OBJEDNÁVKU - doručení 3-7 dní

LAMAZE - Kapitán Karel: Hračka Plná objevů pro malé dobrodruhy

Kapitán Karel od LAMAZE je skvělým průvodcem pro vaše nejmenší dobrodruhy. Tato hračka je vytvořena z různě strukturovaných a pestře barevných materiálů, které podněcují smysly, podporují rozvoj hmatu a motoriky.

Kapitán Karel skrývá mnoho překvapení: Některá chapadla při doteku šustí, což poskytuje vzrušující zážitek. Jeho námořní kruh ve formě kousátka pak přináší úlevu během období prořezávání zoubků.

Jedno z chapadel na kapitánově těle je ozdobeno kontrastními černobílými vzory, které pomáhají podporovat správný vývoj zraku v raném věku dítěte. Charakteristický tvar očí na kapitánově obličeji nejen upoutá dětskou pozornost, ale také podporuje rozvoj koncentrace.

Hračky LAMAZE jsou vždy pečlivě navrhovány odborníky na dětský rozvoj, aby byly přínosem v každé etapě vývoje dítěte. Kapitán Karel splňuje přísné evropské normy EN-71 a americkou normu ASTM F963, neobsahuje BPA ani ftaláty, a je vhodný pro děti od narození. Kapitán Karel - pro maličké dobrodruhy od prvního dne.

27435

Specifické reference

ean13
796714274355