lama laura
search
  • lama laura
  • lama laura
  • lama laura

lama laura

399,00 Kč

Potěšte vaše dítě s LAMAZE - Lamou Laurou. Barevná a interaktivní hračka pro děti od narození. Podporuje smyslový rozvoj a zábavu vašeho malého objevitele

Počet
NA OBJEDNÁVKU - doručení 3-7 dní

LAMAZE - Lama Laura: Podnětná hračka pro malé průzkumníky.

Lama Laura od LAMAZE je skvělým průvodcem pro vaše nejmenší průzkumníky. Tato hračka je vytvořena z různě strukturovaných a pestře barevných materiálů, které podněcují smysly a pomáhají rozvíjet hmat a motoriku.

Lama Laura je plná překvapení: Její bříško šustí při doteku a při jemném zatřesení vydá něžné cinkání. Navíc, její kapsička ukrývá kousátko ve tvaru jablka, které přináší úlevu během období prořezávání zoubků.

Na šňůrce u kousátka najdete kontrastní černobílé vzory, které jsou pro rozvoj zraku v první vývojové fázi dítěte velmi prospěšné. Charakteristický tvar očí Lamy Laury zase upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace.

Hračky LAMAZE jsou vždy navrhovány odborníky na dětský rozvoj, aby byly pro děti prospěšné v každé etapě jejich vývoje. Lama Laura splňuje přísné evropské normy EN-71 a americkou normu ASTM F963, neobsahuje BPA ani ftaláty, a je vhodná pro děti od narození.

27440

Specifické reference

ean13
796714274409