motýlek mojmír
search
  • motýlek mojmír
  • motýlek mojmír
  • motýlek mojmír

motýlek mojmír

399,00 Kč

Rozveselte své dítě s LAMAZE Motýlkem Mojmírem. Barevná a interaktivní hračka pro nejmenší děti. Podporuje smyslový rozvoj a zábavu vašeho malého objevitele."

Počet
NA OBJEDNÁVKU - doručení 3-7 dní

LAMAZE Motýlek Mojmír: Pestrá Hračka pro malé zvědavec

Motýlek Mojmír od LAMAZE přináší nekonečné dobrodružství pro nejmenší objevitele. Tato hračka je vytvořena z různě strukturovaných a barevných materiálů, které stimulují jejich smysly a pomáhají rozvíjet hmat a motoriku.

S Mojmírem mohou vaše dítka objevovat svět. Jeho křídla šustí při doteku, což přidává další rozměr zábavy. A při jemném zatřesení hračky z Mojmíra vychází něžné cinkání.

Kromě toho je Mojmírek vybaven kousátkem ve tvaru duhy, které přináší úlevu během období prořezávání zoubků. Charakteristický tvar očí Motýlka Mojmíra upoutává dětskou pozornost a pomáhá rozvíjet koncentraci.

Spodní část motýlka obsahuje kontrastní černobílé vzory, které jsou pro rozvoj zraku v první vývojové fázi dítěte velmi prospěšné. Hračky LAMAZE jsou vždy pečlivě navrhovány odborníky na dětský rozvoj, aby byly pro děti prospěšné v každé etapě jejich vývoje.

Mojmírek splňuje přísné evropské normy EN-71 a americkou normu ASTM F963, neobsahuje BPA ani ftaláty, a je vhodný pro děti od narození.

27439

Specifické reference

ean13
796714274393