LAMAZE - SPOJOVACÍ HOUSENKA
search
  • LAMAZE - SPOJOVACÍ HOUSENKA
  • LAMAZE - SPOJOVACÍ HOUSENKA
  • LAMAZE - SPOJOVACÍ HOUSENKA
  • LAMAZE - SPOJOVACÍ HOUSENKA
  • LAMAZE - SPOJOVACÍ HOUSENKA

LAMAZE - SPOJOVACÍ HOUSENKA

549,00 Kč

Spojovací housenka od Lamaze je hravým a všestranným společníkem pro dětskou zábavu. Tato interaktivní hračka nabízí mnoho možností pro rozvoj motoriky, tvořivosti a smyslového vnímání díky různým texturám, barvám a zvukům. Housenka se snadno spojuje a připevňuje, stimulujíc tak dětskou fantazii a rozvoj jemné motoriky. Hračka je navržena s ohledem na bezpečnost a přináší hodiny zábavy a učení.

Počet
NA OBJEDNÁVKU - doručení 3-7 dní

Spojovací housenka představuje rozmanitý svět smyslového objevování pro děti. Je vyrobena z různorodých materiálů, které podporují rozvoj zraku, hmatu a motoriky. Dotekem housenky ozve šustění, což přináší další rozměr zábavy a stimuluje smysly dítěte.

S kontrastními černobílými vzory na některých článcích housenky podporuje jejich správný zrakový vývoj. Charakteristický design očí na hračce upoutává pozornost a podporuje koncentraci.

Housenka je rozdělena do osmi částí, které se snadno spojují pomocí suchého zipu, což podněcuje dětskou fantazii a rozvoj jemné motoriky.

Vyrobeno s důrazem na bezpečnost a dětský vývoj, hračky Lamaze splňují nejpřísnější evropské normy. Jsou testovány dle standardů EN-71 a ASTM F963, neobsahují BPA ani ftaláty, a jsou vhodné pro děti od šesti měsíců věku.

Lamaze
27244

Specifické reference

ean13
796714272443